Geen producten (0)

Over ons

 

 

Een echt uniek kraamcadeau vind je bij vosrood baby; handgemaakte babykleding en accessoires voor jouw nieuwe nichtje, neefje, kleinkind, zoon of dochter tot 3 jaar. Van stoere broeken en shirts tot baby slofjes van zacht leer, ideaal om te leren kruipen of de eerste stapjes te vieren; vosrood baby maakt het!

Alle kleding wordt met aandacht en liefde ontworpen en is gemaakt van de allerbeste materialen. De stoffen hebben het betrouwbare textiel certificaat Oekotex 100 of het biologische GOTS certificaat. Bovendien wordt het leer plantaardig gelooid. En het naaiwerk? Dat gebeurt gewoon in Nederland. Bij vosrood baby houden we namelijk niet alleen van mooi design maar denken we ook aan de toekomst. Die heeft dat kleintje namelijk nog voor zich.

Isabelle van Vleuten is de persoon achter vosrood baby. Moeder van twee jongens, ontwerpt ze de kleding van vosrood baby vanuit haar atelier in de Zuid-Limburgse heuvels. Meer informatie of contact opnemen voor maatwerk? Mail naar info@vosroodbaby.nl