Geen producten (0)
Geen producten (0)
1 2
 

Niet-medisch mondkapje joke

€ 9,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Niet-medische mondkapjes zijn gemaakt van twee lagen 100% katoen en beschikbaar in de maten S (voor kinderen vanaf 3 jaar) M (voor volwassenen) en L (voor volwassenen met bredere gezichten en/of bard). Alle kleding van vosrood baby is luxe afgewerkt en wordt per hand gemaakt. Om deze redenen kunnen de getoonde afbeeldingen afwijken van het geleverde product. De kleur van de voering kan afwijken ivm beschikbaarheid voeringstoffen.

De niet-medische mondkapjes zijn beschikbaar met twee verschillende sluitingen. Met een sluiting van rekbaar koord welk achter het hoofd word gesloten, deze zit prettig als het niet-medisch mondkapje langere tijd word gedragen. Of met een sluiting van elastische oorlusjes, hierdoor kan het niet-medisch mondkapje sneller aan en uit getrokken worden.

WAS ADVIES

Wassen bij 60 graden, deze producten kunnen in de droger en  mogen worden gestreken.

LEVERTIJD

Alle producten van vosrood baby zijn handgemaakt en worden speciaal voor jou geproduceerd. Wij doen ons  uiterste best om je bestelling binnen 2-5 werkdagen te verzenden. Bij grote drukte kan de levertijd iets oplopen.

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten worden aan de hand van het gewicht berekend. Vanaf een bestel waarde van 75€ zijn de verzendkosten gratis

Reacties